شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹

همزمان با سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)؛

سومین نشست کتاب‌خوان بانوان مدیر استان خراسان رضوی برگزار شد

سومین نشست کتابخوان بانوان مدیر استان برگزار شد

همزمان با سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)، سومین نشست کتاب‌خوان بانوان مدیر استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی، همزمان با سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)، سومین نشست کتاب‌خوان بانوان مدیر استان با حضور ژاسمین حاجی علی خان، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های بانوان خراسان رضوی و سمانه سلیمان‌نژاد، مدیرعامل کانون بانوان کارآفرین و اشتغال خانوار خورشید باران و ارائه ۲ کتاب «اعجاز آب» و «نیم نگاهی به مدیریت و کارآفرینی حضرت خدیجه (س)» برگزار شد.
 


ژاسمین حاج علی خان، نویسنده کتاب «اعجاز آب» در خصوص این اثر گفت: آب یکی از مهم‌ترین و زیباترین نعمت‌های خدادادی به بشر است.
وی با اشاره به خواص و تأثیرات آب در بدن انسان گفت: انجام حرکات ورزشی در افرادی که دارای فشار خون، دیابت، دردهای مفصلی و گردن و همچین فقر حرکتی در اندام خود هستند به شدت توصیه می‌شود.
حاج علی خان با اشاره به اینکه ۸۰ درصد بدن انسان را آب تشکیل داده است، افزود: قرار گفتن در داخل محیط آبی مثل استخرها و چشمه‌ها باعث ایجاد حس آرامش و اعتماد به نفس بیشتری در انسان‌ها به ویژه قشر کهنسال می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های بانوان خراسان رضوی در ادامه گفت: آب دارای ویتامین‌ها و خواص مختلف است که می‌توان با یک مشاوره اصولی برای درمان‌های مختلف از آن استفاده کرد.
وی با اشاره به بخش «تغذیه» در کتاب گفت: در این قسمت از کتاب سعی شده با معرفی تقسیم‌بندی مواد غذایی، اصول تغذیه مناسب، معرفی ویتامین‌های مختلف و تأثیرات کاهش و افزایش آنها در بدن راهکارهای مناسب ارائه شود.
 


در ادامه این نشست سمانه سلیمان‌نژاد، مدیرعامل کانون بانوان کارآفرین و اشتغال خانوار خورشید باران با معرفی کتاب «نیم نگاهی به مدیریت و کارآفرینی حضرت خدیجه (س)» و خوانش قسمتی از آن گفت: کتاب به بیان ابعاد شخصیتی، خانواده‌داری و همسرداری و کارآفرینی حضرت خدیجه (س) همراه با جنبه معنویی و اجتماعی ایشان پرداخته است.
وی افزود: حضرت خدیجه (س) بانویی خردورز، نواندیش و با منش اخلاقی بود که همزمان دارای توانایی مدیریت اجتماعی و سیاسی و کارآفرینی در عصر خود بود.
سلیمان‌نژاد گفت: مدیریت حضرت خدیجه (س) بر اساس مدیریت علمی و تجربی، آزادمنشانه، انسان‌دوستانه و حاکمیت بر دلها بود که این خود از اثرات انس و الفت آن بانو با خدا است.

گفتنی است، کتاب «اعجاز آب» اثر سحر پاشازاده، هانیه خوشدل، لیلا خالوئی و ژاسمین حاج علی خان در سال ۱۳۹۶ توسط انتشارات سخن گویا و «نیم نگاهی به مدیریت و کارآفرینی حضرت خدیجه (س)» اثر علی کرمی فریدنی در سال ۱۳۹۸ توسط انتشارات نسیم انتظار منتشر شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 6 =